ProjectManagement 
Projectmanagement via de Six Sigma methode. Wij analyseren het project en gebruiken de tools van Six Sigma om de efficiëntie van uw project te verhogen . De eigenaar van FBTechnics heeft de Black Belt Six Sigma sinds 2007. Sindsdien zijn tal van projecten tot een goed einde gebracht.
  
Softwareontwikkeling & Database creatie
Uw eigen software op maat? Het kan. FBTechnics creëert de applicatie naar uw behoeften. We verbinden met databases van verschillende formaten, zoals MS SQL Server, MYSQL, IBManager, Firebird DB, ... 
Wij programmeren ook Siemens Logo met LogoSoft. De versie OBA4 tot het allernieuwste model van Siemens Logo kunnen wij aan. Ook de creatie van netwerken van Logo's is voor ons geen probleem. 
Aanmaak van plannen
FBTechnics tekent uw plannen van uw onderdelen. Daarbij gebruiken we Autocad of DraftSight. Ook 3D tekeningen horen binnenkort tot de mogelijkheden.
Via Siemens LogoSoft voorzien we de software van commentaar zodat een "leek" op een gebruiksvriendelijke manier de verbindingen tussen de onderdelen kan achterhalen. Indien gewenst voegen wij een elektrisch schema van de installatie bij.
Geluidsreductie, persluchtlekdetectie en Thermografie. 
De decibels worden met geijkte toestellen opgemeten. Aan de hand van die metingen, stellen wij een plan van aanpak voor om het geluid te beperken.
Een persluchtlek? Persluchtlekken worden vaak onderschat op vlak van energetische kost. Een klein lek kan vlug enkele honderden euro’s bedragen op jaarbasis. Wij sporen deze lekken op en geven U een rapport met een kostenraming van de besparing op perslucht. Indien gewenst, kunnen wij de herstelling (begeleiden en) voor onze rekening nemen.

Wilt U uw elektrische kast controleren op zwakke aansluitingen, warmteontwikkeling, etc... Dat is mogelijk. Wij brengen de warmtebronnen in beeld met een FlirOne-toestel en maken een rapport op voor herstelling.
CIP-projecten (continuous improvement projects)
FBTechnics komt ter plaatse via de Six Sigma methode om uw productieproces te bekijken. We brengen de elementen voor een efficiëntere werking in kaart en stellen een plan van aanpak voor. Wat houdt dat precies in? We maken een budgetraming op en zoeken hiervoor de nodige betrouwbare partners in overeenstemming met jouw normen en waarden.
Oppervlaktebehandeling
Een analyse wordt uitgevoerd afhankelijk van de te behandelende oppervlakten, waarbij een gepaste oplossing wordt aangeboden. Deze dienst wordt uitgevoerd door partner Durallco.
Grondwerken
Van de aanleg van een parking tot de bouw van opslagtanks, industriegebouwen, etc... Wij kunnen U helpen bij de opvolging en uitwerking dankzij ons uitgebreid netwerk aan betrouwbare partners.

Gecertificeerd Loctite Composite Pipe Repair
De eigenaar van FBT heeft een certificaat van Loctite voor "Loctite composite pipe repair systeem". We komen ter plaatse een analyse doen van het probleem. Daarna stellen we een gepaste oplossing voor.